SEBAMED CREAM & BODY WASH

hai mummies, siapa yang dah try pakai brand sebamed cream and body wash dkt baby ? nak tanya review okay tak brand ni untuk baby eczema. thank you 🫶🏻

3 Các câu trả lời

Pertama sekali, kena try and error. Result bergantung pada individu. Review daripada saya, anak saya pakai one set sebamed since newborn sampai umur 1y4m je. Lepas tu saya tukar kepada one set cetaphil pula sebab sebamed dah tak sesuai untuk anak saya. Umur anak sekarang 2y.

anak buah dulu ada eczema, mula2 guna cetaphil, lepas tu tukar sebamed, okay. tapi lama2 naik juga balik eczema dia. last2 tukar suds, okay semula. tapi bila dia dah besar sikit 3-4 tahun mcm tu eczema dia hilang dah, dah boleh guna sabun biasa.

anak sy tak sesuai