muka bayi

hai mum sekalian . kenapa muka dengan muka bayi ? bgaimana nak mengatasi ?

muka bayi
13 Các câu trả lời

Baby saya banyak jugak ruam macam ni haritu. Masa mandikan, saya cuci satu muka dia dengan mandian bayi drypers head to toe aprikot. Tengok2 kering lepastu hilang sendiri. Sekarang takde naik dah.

letak nappy cream brand pureen sayang. Selalunya ni ruam susu. kalau bby muntah susu jgn biarkan lap terus atau tumpah susu kat kulit bby.

Baby sy pun ada jugak ruam panas ni sis. Baby sy baru 22 hari. Sy sapu krim zaricort dlm 3 hari dh hilang dh ruam2

Sy guna ni jer sis. Alhamdulillah kulit ank sy dah x merah2 lg 😊. Beli kat farmasi jer

Sama dengan ank sye . Ank sye smpai kt kepala . Tpi sye pun tkthu nk ltk apee

Sy guna krim ezerra. Ruam dia kurang dah dan makin surut

Ruam panas..ank sya pn mcm tu..tp sya biar knn ja..

Guna ni cream sis sangat2 berkesan untuk ruam susu

Kata mak mertua baby tak bole hidu bau tumis

Dia mungkin panas atau allergic apa2