nursing bra

hai moomies, saya nak tanya boleh ke time preg dan nusring nanti pakai bra wired? sebab saya selesa dari dulu pki wired ada yang kata tak ok, ada yang kata ikot selesa kita... boleh bagi pendapat dekat saya? saya #firstmom nak tauu.. akan gangu susu atau apa apa tak ye. siapa ada pengalaman pki wored bra time preg dan pantang boleh share.. nak tau sangat.. kalau xbaik saya nak kena bljr pki yang wireless huhu sbb skrg dah dekat 20week#seriusnanya

1 Trả lời

boleh. nursing bra ada yang wired. saya ada beli yang tanpa wired tu, tapi breast saya besar sedikit, so saya lebih selesa pakai yg wired. saya beli dekat shopee, kena ukur dulu size.

12mo trước

ohhh ok baik hehee terima kasih banyak yaa