Risau

Hai momys....nk tanyee ank i baru start 7 bln....masa lahir beratnye 2.58kg....masa 2 bulan sampai 5 bulan badannye besar pipinye montol betul sampai nk gigit .......tapi bila start 6 bulan beratnye tak banyak naik....nurse pula marah nk beratnye kurang kurang 7kg...skrg dia start 7 bulan beratnye baru 7kg...sy fully brestfeeding...ada bg puri epal...carrot..nasi campur dhal...tapi nmpk kurusnye...knp ye...tlg momys help me

1 Trả lời

https://www.facebook.com/groups/happybabyfoodsmalaysia/ Join grup ni sis. Mcm2 resepi bolei cuba.

5y trước

Thnk u sisy...ank i dah naik berat😗😗terima kasih share menu ..........tq alot sisy