Czer kalau bernanah

Hai momys....mcm mana nk taw luka czer kitaa tu ok kat dlm ya...bernanah ke ape...kalo bernanah..mmg akn sakit kuat ke cam mana

2 Các câu trả lời

Kalau sakit sgt segera ke klinik. Saya lepas czer takda rasa sakit sgt mcm yg awak ckp. Ngilu2 ada lah time hujan. Sampailah luka tu baik. Saya ada kawan luka dia koyak hampir bernanah. Awak nk kena selalu pantau

11mo trước

Kalau luka kering & awak pun takda sakit2 kt situ, maksudnya okay lah tu awak. Awk jgn risau tau yg penting jgn buat kerja berat2. Biasanya cepat aje daging tumbuh balik kalau dijaga dgn baik