sakit rusuk

hai momy2 semua saya nk tanya ,ada tak momy yg penah sakit kt bawah payudara dgn dgn tulang rusuk , saya 2 3 hari asyik sakit jaa kt situu sbb ap ya ? bahaya tak ,,? sampai jadi megeras takboleh kalih .kdg2 sroh suami picit hlg sikit .. lpastu dy jadi balik .. malas nk gtaw nurse .. 23weeks bbyfirst ..

7 Các câu trả lời

normal . sy 3kali preggy pon sakit kt situ sis . dlu ank prtama sakit sgt2 . prgi check doc kata maybe sbb gastrik n hulu ati . lps tu sbb bby usik dlmn mommy yg menyebb kn sakit d situ . sbb bby da besa . so dy himpat2 dlmn kita.

5y trước

ye mmg getar2 . biase trase getaran tu mse kita tgh duduk atau mmbongkok . normal . getar tu sbb trhimpp bby dlm perot tu . ihihi . jdi klau nk duduk mst kne brsndr bru slesa sikit.

Ya.. Saya sakit macam itu kekadang sampai 2-3 jam berlarutan.. Dah check dgn doktor Kat kk Dan swasta juga.. Dia org ckp biasa mcm itu. Maybe ada gastric Doktor ckp

5y trước

ya saya mmg ada gastrik dh lama

Tadi masa check up dgn doktor, kata doktor kalau kena pedih ulu hati pergi hospital takut tanda sawan.

Ibu preggi mmg mudah kene heartburn.

saya tgh mengalami sis. dh smggu lbh saya rasa.skrng pn tgh 23 week. doc bg gavscon jer.huhu sblh kanan. harap2 tak da apq2 lah..

To be honest better g check.. takut dangerous for your health

Rusuk kanan ke kiri? If kanan kena check segera

5y trước

https://www.google.com.my/amp/s/www.sihat.net/wanita/sakit-tulang-rusuk-semasa-hamil/amp/