sakit pinggang

hai momy2 semua normal kaa kerap sakit pinggang dan perut kdg2 mengeras dan rasa cm segugut jaa , saya sekarang 36 weeks bby first adakah itu tanda nak bersalin dan saya nk tanya kalau 37weeks bersalin walau due date 12 12 , bahaya tak utk bby ok yg tuu jaa please jgn kecam saya sekadar bertanya tadak pengalaman lagi bby first

2 Các câu trả lời

Sama mcm sy.. 36w dh strt rasa sakit sgugut.. Doc pnh ckp 37w-40w baby dh matang.. Hopefully kuar 37w.. Rasa rindu/xsabar nk jmpe buah hati ni.. 😍👶

5y trước

tahu takpa saya pon taksabar jugak nak lihat baby yg first pulak

Normal je sis. Kalau xde tanda2 lagi, pastikan pergerakan anak ckup.

5y trước

😘😘😘