czer

Hai momy2 nk tnye pndapat momy2 klo ad peluang tuk hamil kli ke 4 tp kne czer jgk bt kali ke 4,momy2 nk lg ke atau nk ikat terus yg 3 ni?antara 2 lg ni..ikutkan hati nk ikat je trus bila bsalin bln 12,tp suami mcm nk lg???

1 Trả lời

Bahaya sis. Kakak sy anak ke4 kali ke3 czer pun da ikat. Melainkan kou normal xpe. Tpi tgk tahap kesihatan ibu jgk klu normal.

5y trước

Kalu sis xde apa2 masalah blh je. Tpi majoriti yg sy kenal. 3 kli czer je dorg da ikat