Anak tak aktive

Hai momy semua , ada tak pegalaman mcm anak sy ..anak saya 2 minggu lepas dia demam nak tumbuh gigi atas .. hari rabu dia demam on off smpi ahad .. tp sepanjang demam di still active meniarap tgh nk start angkat tangan mcm nk merangkak .. tetiba ari isnin dia x nak meniarap hanya baring sahaja .. saya bawa dia kea klinik .. klinik refer hospital .. doc detect paru2 ada jangkitan kuman .. admit wad sampai jumaat .. tp sepanjang admit wad dan dah kuar wad dia still tak nak meniarap seperti dulu.. kenapa yaa .. doc ckp dia okey .. ada x mcm anak saya

1 Trả lời

Teruskan buat tummy time atau dia masih tak selesa lg nak meniarap. Nanti dah sembuh sepenuhnya, boleh latih balik tummy time