Bag ke hospital

Hai momy nk tye bag nk ke hospital tu baby dgn kita perlu asing ke ? Kalau letak skli boleh tak ?

2 Các câu trả lời

Nanti satu bag plastic zip letak siap barang baby : pampers, baju.. and awak punya pad and underwear siap siap. Kadang pad ni kalau ikut saya keluar dari labour room tu dia bagi siap pakai hospital punya. Heee

lagi cun kalau bole bawa satu beg, senang sikit. tapi barang nak bawa LR kena asingkan ssiap, nanti senang terus capai je, letak dlm satu beg plastik ke, nnt amik je dlm beg awak tuh.

2y trước

barang kita pun ada juga, mcm pad apa semua tuh. kalau ni gabungkan je semua, so senang misi nak capai .