HOSPITAL BAG

Hi mommies. sy firstime mom jadi sy tak tahu sangat pasal hospital bag. Bag wad dengan bag labour room kena asing ke? & dalam bag labour apa je kene letak ye? thankyouu mommies 🥰#firstmom #pleasehelp #bantusharing

1 Trả lời

boleh letak dlm 1 beg, cuma asingkan pakai ziplock (label siap2). utk LR cuma ada sepasang pakaian bby, 2 helai pampers dgn panties ibu saja. yg utk wad is pakaian ibu (masa discaj) dan bby, dan kelengkapan ibu serta bby.

8mo trước

thnkyouu awk 🥰