Bag hospital vs labour room?

Hello mommies, bag hospital dgn bag labour room tu kena asing ke? I confuse la sebab ada orang pack hospital bag dengan labour room berasingan? ##bantujawab #SeriusTanya #firsttimemom

3 Các câu trả lời

Sy asingkan guna plastik lain2 je .. Tp saya standby 2 bag.. 1 untuk sy bawa sndiri ke Lb ni brg2 yg misi dh listkan untuk bawa masuk lb.. Sedikit biskut2, air minuman saya.. Nipple corrector, nipple shield semua sy masuk dlm bag lb.. Yg 1 bag lagi suami bawa untuk hntr ke wad.. Baju balik baby, pampers xtra.. Pad extra n lain2..

2mo trước

Mommy punya je.. Sbb misi kata x perlu dan x di gunakan.. Yg penting wet tissue dgn pampers baby bawa lebih..

Bag owl tu bag Lb.. Saya kena bawa sendiri.. Sbb misi x bagi bawa barang banyak2 masuk lb.. Jd saya bawa yg perlu dan penting je.. Bagpack hitam tu kalau dh confirm masuk ward suami akan pass pada guard..

sy tak asing. letak dlm 1 beg sahaja. cuma utk brg2 ke labour room asing guna ziplock saja.