Demam

hai momy, nk tnya sy pregnant 6bulan badan sy panas sampai tekak kering bhya x?? mnum air dh ckup rsanya, tpi akan ada rasa pnas bila waktu senja hingga ke pagi subuh... pnas bdan ni jugak dri awal mgndung benda ni normal ke?? dh refer kt nurse n doc tpi xde tindkan..

2 Các câu trả lời

Normal sis badan panas bila preggy. Kalau sy, memang telan je air sejuk bagi hilang kering tu. Sbb telan air masak biasa tak puas 😅

5y trước

haha tgah tahan jelaa ni 😅

Normal sis badan panas masa preggy. Saya pun sama. Bykkn minum i O

5y trước

Air kosong sis