BADAN RASA PANAS

Napa ya bila dah msuk trim3 ni bdn kita rasa pnas je🤭bkn panas sbab nak demam, tpi bila dah siap mndi ttap rasa pnas mcm nak berendam jaa lama² kat air😆🤣lgi2 bila tdur mlm, kipas siling dah psng lpastu tmbh lg kipas kat lantai tu pun mcm x puas hati sgt,, dah 2 kipas pun ttap rasa pnas, tpi husb kat sebelah bole pulak dia berselimut sbab sejuk🤣🤣#ingintahu #pleasehelp #seriusnanya #firstmom #firstmom #firstmom

5 Các câu trả lời

Normal sis. Saya bukak aircond sekejap then kalau dah rasa sejuk baru off. Kalau tak on aircond, sy tidur guna tuala basah as selimut. Nikmat sungguh tidur🤣

normal tu sis. hormon pregnant. sy time pregnant pun sama, even tidur dalam aircond + kipas pun still basah bantal kepala sebab berpeluh.

hahhha..sama..skrg musm hujan..sya lgsg xpki selimut..buka ekon lagi.suami da gigil2 sejuk..huhu..sya sntiasa panas

normal. sy pun sama.

sama mcm sye sis