kain batik or skirt

hai momy nak tanya pendapat ,momy dalam pantang kebanyakkan pakai kain batik atw skirt tkkira beranak normal ataw operation .tq momy

39 Các câu trả lời

kain batik...zmn bzaman dh org lepas bsalin guna,tp up to you lah kn nk pkai apa😁

Duk rumah prefer kain batik.. sng nk renggangkan.. klu kluar br pilih skirt bagai

Pakai palazo je sis.. Beli yg rm10 kat pasaraya tu, besar, longgar, selesa..

Klu kat rumah kain batik . Klu kluar pwrgi klinik kain @ seluar palazo

Klau pergi klinik je pakai kain dkt rmh pakai kain batik ☺️

Pkai sluar je... Kain mse duk spital je.. 😅😅

Sy pkai seluar palazzo time pantang. Bersalin czer

kat rmh selesa berkain batik..g klinik pkai skirt.

Kain batik kalau g klinik pakai seluar..saya czer

Pakai kain batik jee senng 😂