15 weeks, 4 day..

hai momy.. nak tanya, dr pagi smlam kpala saya asyik pening dan sakit2, smpai petang semalam lepas mkan terus muntah. badan rasa btul2 x selesa, nak ckp demam tak juga sbb bdan tak panas. sya bkerja tp hri ni offday, hsbd nak bwa pg cek, tp x sure nak pg klinik biasa atau hosp terus? sbb ni anak frst, so tak de pngalaman lg.. tq..

1 Trả lời

Masih first trimester kn. Biasalah tu. Tp kalau muntah teruk sgt, pegi je manaw klinik kalau risau.