Najis bayi

Hai moms.Maaf gambar agak tak manis dilihat.Bayi saya umur 3 bulan & 100% fully formula susu dutch baby.Sebelum ni dia berak najis okay je.Dan dia mmg skrg kadang2 2,3 hari sekali berak.Ni dah masuk hari keempat baru berak.Mula2 di berak najis warna hijau seakan kelabu keluar seketul warna..lepas tu keluar warna kuning macam tu.Masa dia berak pun dia macam nangis meneran.Ibu2 yg ada pengalaman macam ni boleh bagitau kenapa.Pleass jawab yeee#ingintahu #bantusharing #pleasehelp #firstbaby #firstmom

Najis bayi
2 Các câu trả lời

tukar susu sis . mgkin perut baby dah x boleh trima dutchbaby . anakbuah saya mcm tu juga , then btukar ke lactogen bru ok membuang .

1y trước

Oh yeke ? Tq sis

Refer sni sis..

1y trước

Ala kabur la sis.Kurang jelas