Normal atau tidak

Hai moms nak tnya, sya waktu first cek kat doktor lain kandungan saya harini ikutkan dah masuk 8weeks sbb ikut tarikh first period, tp semalam cek kat doktor yg mmang specialist kandungan, dia scan kata baru 6weeks ikut dr saiz kantung.. Uols pernah alami x? #ingintahu #firstbaby #shariing

Normal atau tidak
12 Các câu trả lời

Sy awal2 scan lari seminggu. Tp skg dh 16w scan cukup2 date edd ikut period.

3y trước

Amin. Tq sis. Sbb tu sis kna scan lg next 2 weeks. Kalau ada perkembangan maknanya sis tak perlu risau apa2. Blh jd persenyawaan lambat sikit. Just ikut date doktor bg nanti 😊