Sakit bahagian ari2

Hai moms, nak tanya normal ke 9w rasa macam nak period. Sakit dekat ari2 dan pinggang. #ingintahu #firstbaby

5 Các câu trả lời

Normal sebab tu fasa rahim tengah mengembang. Perbanyakkan rehat and jangan stress sis. As long takde spotting/bleeding insyaAllah okay 💜 and mybe awak boleh cuba amalkan zikir sambil usap usap perut bila terasa cramp tu. Apa apa pon perbanyakkan doa dekat Allah. Semoga dipermudahkan 😘

Normal. banyakkan rehat, minum air kosong secukupnya, jaga posture sesuai kehamilan, elakkan stress ya. Enjoy your pregnancy journey 🌻❣️

Iya betul normal. Kdg rasa mcm nak keluar darah kan tp tula normal sakit mcm period. Enjoy ur pregnancy 🥰

Normal sis

Yes