Baby newborn tak berak

Hai moms nak tanya kalau baby saya lusa baru 2month normal ke kalau dah 3hari tak berak ? Perut tak keras lembut je, dan baby takda meragam. Dia pun kentut kentut je . Saya agak risau sebab dah lama tak ada baby so dah tak ingat . Kalau tak normal saya nak gi klinik tanya .#bantusharing #pleasehelp #ingintahu #seriusnanya

1 Trả lời

Minum susu apa?

6mo trước

I see. Maximum 14 hari untuk BF baby tak berak. Selepas 14 hari tak berak, kena rujuk doktor. Sementara ni awak buat urutan ILY dan cycling massage untuk baby.