muntah

Hai moms. Hrini bby saya msuk 3 minggu. Hritu try kasi susu formula dumes dupro. Bby asyik muntah dan najis tukar warna hijau. Hrini tuka susu. Cuba bgi susu dutchbby. Normal ka bby muntah selepas menyusu. Sbb ank saya tkpernh muntah sekli dgn lendir. Kalau ikutkn kata org. Bby tk ngm dgn susu frmula. Najis sja akn bertukar wrna. Tpi so far smpai skrg njis bby saya msih wrna kuning. Normalkah bby muntah berlendir mcmni??

muntah
1 Trả lời

biasa nye x normal kalau muntah cmni.. erm tapi bby memang akn muntah mula2 sbb perut belom matang.. muntah pn kne tgk jgak cara bby muntah cmne.. kadang bkn sbb susu, tapi cara penjagaan botol tu salah.. atau cara bagi susu.. ade byk sbb jgak..