35 minggu

Hai moms.. Baby dikira besar ka kalau baru 35 minggu 1 hari, berat baby 2.5kg?? Doc ckp masi normal, tp kawan yg lain ada yg ckp, baby besar. #firstmom #ingintahu #firstbaby

19 Các câu trả lời

Okay jaaa, asalkn doktor ckp okay. X prlu dgr ckp orang lain yg xtau scan baby

sy haritu scan 32w berat baby 2.3kg. dr kata normal lagi, masih dlm graf

scan just estimate je.. bila dh bersalin baru dpt yg betul 🤭

selagi doc cakap normal,ok la tu. tak payah dgr ckp org lain

Mummy dengar cakap dr je ya. Jangan dengar cakap orang.

selagi misi dgn dr ckp ok tu, insyaallah ok je sis...

kawan bukan doktor. so ikut je cakap doktor.

normal tu sis.. seiring dgn usianya..

normal sis..sy aritu 36 week dah 3kg