35 minggu

Hai moms.. Baby dikira besar ka kalau baru 35 minggu 1 hari, berat baby 2.5kg?? Doc ckp masi normal, tp kawan yg lain ada yg ckp, baby besar. #firstmom #ingintahu #firstbaby

19 Các câu trả lời

Normal je sis , mcm sy last scan 33w bby brt 2.1kg normal juga ade yg ckp kcil tp smua tu normal je , xya dngr ckp org yg kata kcillah besarlah , jnji bby awk shat dctr kata normal xde msalah tu je yg yg lain2 tu ckp abaikn je

Kalau doc kata normal, normal la sis, tak ada ap, mgkin baby msih dalam range berat dia ikut minggu. Saya hri tu scan 33w pun dah 2.5+-. Doc kata normal jugak😅. Ni tggu minggu depan nk scan utk 36w berat berapa pulak

Heheh maaf kalau soalan kbat. Just bingung, sbb diantara kawan2 i tu ade nurse, staff hospital. Diorang kata bsr jg..so asalkan baby sehat ok jew 😘 thanks utk pdpt korang semua.. 😊😘

Sy last check up 8/5-36 weeks doc kata baby 2.79 kg, I x fikir pnjg2 sbb xnk stress. You pun ignore la your friends, dngr ckp doc je. Kita doakkan baby lahir selamat dn sihat.

saya 36w 2.7kg. doc cakap normal. dengar cakap doc, jangan dengar cakap kawan. jangan difikirkan sangat apa yg orang cakap. sebab nnti yg sambut anak tu doc, bukan kawan

okay je ...baru 35 minggu kn... saya haritu 36 minggu berat baby 2.85 okay je doktor kata ...jangan dengar cakap orang lain sebab mereka bukan doktor

1y trước

brp berat nye?

okay n normal sis ...sye 35 weeks aritu 2kg je 😢 ..hrap2 naik laaa brat nye lebih sblm 23hb ni ,sbb ade repeat scan dkt pakar o&g...

10/5 p klinik da 34 w 2 day doktor scan berat baby 2.25kg ,berat sa da 61kg,tu doktor cakap ok and graf pun ok,syukur jugalah dengar

Lahh doc dah cakap normal awat kesah sgt kwn kata pula? Dorang doc ke? Logik lah dah nk due berat cenggitu. Takde pelik.

normal awak berat mcm tu, saya 34 weeks scan kata 2.4kg tup tup saya beranak 37weeks 4.3kg normal