diue date

Hai moms ada tak yg mcm saya ni,mula mula cek hamil dokter ckp due date 30/5/2020,trimester ke 2 saya pergi ke lain hospital buat scan pun sama due date 30/5/2020,hari ini trimester 3 saya buat scan kat hospital lain dokter cakap due date 14/6/2020,dokter tu ckp saya baru hamil 34week,sdngkn perkiraan saya 36week. Ada tak para moms yg sprti saya ini.

1 Trả lời

Hi Puan. Due date ni sebenarnya memang boleh berubah dan kadang tak tepat puan. Cuma itu anggaran sahaja😊