Susu Ibu

Hai mommyy.. Mau tya baa.. Sepa2 yg penah minum enfamama?? Sbb sy pelik enfamama xmcm susu2 lain.. Dia ada macam separuh blum hancur.. Mcm bubur gtu la. Dy lupa gmbr tu susu.. Btul ka enfamama gtu ja susunya? Sy cek expired ok juga thun depan jua expirrd nya.. Tlg mommy2 sepa pnah minum susu enfamama mmg gtu ka susunya ada separuh nda hancur mcm nestum tu xselesa minumm.. Rasa pon bukan vanila. Hmm

2 Các câu trả lời

Saya bancuh enfamama guna air sejuk. Bancuh enfamama tak boleh guna air panas sangat kena guna air suam je kalau tak nanti dia jadi ketul ketul.

4y trước

Saya dah tak ingat sangat, rasanya dalam 4 macam tu. Dekat belakang cakap 6 scoop tapi manis sangat, saya kurangkan. Bagi rasa manis sikit sikit je. Saya minum sekali je dulu, pagi atau malam. Nak minum 2 kali pun boleh.

Enfamama bancuh guna air sejuk.. X blh air suam X blh air panas.. dekat blakang tin Ada tulis.. blh baca.. klu Ada botol shaking to LG senang..

5y trước

Ok siss tq info yaa.. Hihi