Berat bayi dlm kandungan

Hai Mommys,nak tanye kalau kamdungan 27minggu normal ke berat bayi dlm 800gram lbh?sbb doktor cakap berat bayi kurang😅..pemaknann apa yg boleh tambahkn berat bayi dlm kamdungan ye..mohon bagi cadangan#ingintahu #pleasehelp #bantusharing

17 Các câu trả lời

Makan high protein diet,m .. sya 29w 1.56kg(scan private), 30w 1.9kg(scan kkia)both dr cakap baby besar

doktor kata kurang maksudnya tak normal la. makan protein dr haiwan dr tumbuhan, sayur2 buah2

Susu setiap hari, high protein food, kentang, buah manis klau xde gdm.

Mmg kurang kot.. sbab saya masa 28w4d pun dah 1.2kg dah..

makan 2 biji telur Dan susu setiap pagi

f all fmfkg lgfhdkfthx

roti putih