Tak pasti alah pregnant @ allergic benda lain? 😅

Hai mommy..siapa pernah kena cm saya nie.. nk kata nyamuk bukan.. mcm2 dh buat .tukar cadar.. habuk2 dh bersihkan.. gatal tu xtahan.. lagi2 time berpeluh huh . Rasa nk garu2 jew..

Tak pasti alah pregnant @ allergic benda lain?  😅
1 Trả lời

Bdn sy pun gatal2 masa mngandung hari tu. Kulit kering.. kna pakai lotion selalu

1y trước

dia punya gatal xtahan..merebak2 agaknya garu sna sni.. now sy pakai krim gatal ..beli dkt farmasi..dlu klau allergic cm nie..sy injec jew nk cpt..hahha. now prgnt xboleh 🥲