hai mommy..saya sudah 6 bulan secara secara pembedahan,soalannya saya dah boleh bersukan kah tak contohnya seperti sukan badminto..terima kasih semua...

hai mommy..saya sudah 6 bulan secara secara pembedahan,soalannya saya dah boleh bersukan kah tak contohnya seperti sukan badminto..terima kasih semua

1 Trả lời

Boleh saja asalkan ibu rasa sihat dan luka czer tada sbrg mslh..kwn sy slps 3mth dia start blk p zumba