Details scan

Hai mommy..sape pernah buat details scan?? Penting tak ya?

29 Các câu trả lời

Penting sis.. kita boleh tahu perkembangan bayi... Kalu ade cacat ke ape yang kurang boleh thu mse details.. sye baru buat kat as salam rm150 je... Mmg details dia buat.

5y trước

Dkt as salam bilik die selesa x and suami blh masuk sekali kn utk dgr komen dktr..

Penting sangat2 sis utk tahu keadaan baby.tapi saya xsempat nak buat detail scan sbb detail scan hanya sampai 29 weeks he boleh buat.saya dah 35, weeks dah.

Ikut kemampuan sis.. Zaman sekarang pon dah ade scan 5D.. Saya haritu baru buat.. Alhamdulillah baby saya sihat semua.. Cuma air ketuban kurang..

Saya masa buat buku pink hari tu, doc ada pesan untuk buat details scan. Yes penting untuk detect any kecacatan dekat baby 🤗

Ikut kmampuan sis.. Detail scan ade mahal ade murah... N bgus jgak, sbb bleh check keseluruhan jika bby kite ade masalah...

Ikut kemampuan sis kalau ada lebihan duit boleh je buat, tapi kalau baby sihat je dkt KK pun dh cukup detail ☺️

Penting sbb detail scan bole bgtau kite semua fizikal baby complete x.. Doc akan check semua fizikal baby msa tu

Sangat penting untuk tau perkembangan baby & kedudukkan uri kita ☺

Sgt pntg utk menentukan kesihatan ibu dan baby.

pentinggg.. aritu buat time kandungan 24week