nak tanya

hai mommys . sye nk tnye bg kwn sye . dye ad buat test pregnecy . mula² test double line . bila kali kedua buat jd satu line . g jumpe dokter nk scan , nmpk kantung tp dokter kata bukan kantung tp kilang telur . last period 21/6 . agak² berapa minggu . ke awal sngt g scann kesian kwn sye dye dah ttc lama #seriusnanya #pleasehelp

1 Trả lời

Hai. Kadang kala double line sebab hormon. Kena refer doktor. Bab ni saya tak pasti. Lagi² yang ttc kena tengok juga pattern period macam mana. Kalau dah biasa period tak teratur kena selalu check up dengan doktor. Saya pun ada kawan ttc. Apa pun terus beri semangat, semestinya bukan mudah apabila dah lama ttc. Moga ada rezeki kawan utk menimang zuriat sendiri 🤲🏻

11mo trước

Kawan saya lebih dari setahun. Tak kira jangka masa kan. Yang penting mereka ni kuat. Moga mereka dikurniakan kebahagian dan kesabaran juga.