pendarahan pada anus sebab polip

hai mommys smua..blh x share kurangkn pendarahan pd anus sbb ada polip..before preggy lg da ada polip tp xberdrah pon..mngkn sbb preggy sembelit..so ia mudah berdarah..tq bg mommy sporting yg bg jwpn..smga urusan anda dipermudahkn..☺️

1 Trả lời

Normal, memg sakit kan,. Sis kena Amal kan buah² ni, pisang /jambu batu/dragon fruit merah,pilih la salah 1, makan hari² insyaAllah najis lembut, sy mmg mkn setiap hari, even kadang selang sehari je membuang tp alhamdulillah najis tetap lembut.

2y trước

Sis jgn teran time membuang tu hihi.. Kalau mkn cukup biasa najis tu kluar elok sendiri.. InsyaAllah xkn sakit.. Makan bebanyak xpe buah y sy syor kan tdi hihi sme2 sis