Buku pink

Hai mommys . nak tanya buat masa skrg boleh ke pergi buka buku pink tu ye . kalau ikutkan kandungan sy dh 8w4d . musim skrg ni kan bimbang jugak nak keluar ?

6 Các câu trả lời

ikut klinik..kalau nak call tu rezeki la dia akan angkat call tu..pg klinik tu nanti dia akan bg appointment utk bukak buku pink.

Bergantung pada tempat. Maybe boleh try call dulu. Sy pergi 9w, tp nurse suruh blk dan dtg semula antara 11w to 12w.

ya try call dlu klnik tnya dia nak suruh bawak apa.. kdg klinik lain2 dorg nak

Saya buka buku time baby 6 week.. boleh jek..

Boleh je

Boleh