Sakit side kanan sampai effect dekat perut jika mahu baring kanan ( 35 minggu )

Hai mommys, nak tanya ada tak pernah sakit belah kanan dari area peha sampai pinggang. If nak baring belah kanan dia macam tarik menyucuk macam lenguh angin gitur. Bila nak baring belah kiri jadi tak mau tido tak selesa mesti nak pusing kanan jugk cuma skrg ni dy sakit sangat belah kanan. Perlu ka saya pakai any medicine mcm koyok or sapu minyak ? Nak urut ghisau hahaha. Problem dy waktu kita rehat baring nak tido klau duduk mcm biasa xpa.

2 Các câu trả lời

normal. sy suka sakit belah kiri sbb baby byk landing kiri rasanya haha. boleh je urut2 sikit paha tu. kdg mmg sakit sungguh smpai nangis la

2mo trước

ya sy hampir nk ngis tdi punya sakitnya..alhamdulillah dh okey skrg ni boleh baring kanan balik tanpa rasa sakit mcm tdi

Tumbesaran kandungan menghimpit otot berkenaan

2mo trước

ouh yeka baik sis