Rase sakit macam senggugut

Hai mommys, kandungan saya baru 21 minggu..pagi ni saya rasa sakit dibahagian pinggang sampai ke tulang punggung menyebabkan saya sukar untuk bergerak..boleh tak mommys bagi pendapat kenapa ya saya rasa sakit macam tu sedangkan saya baru 5bulan lebih?

2 Các câu trả lời

Saya pun macam awak jugak... Sakit pinggang tak boleh bawak bincang langsung.... Kadang3 duk ja atas katil... Mereput atas katil..... Nurse kata baby nak besaq lagi.... Sementara rahim nak sesuaikan dengan keadaan baby... Akan sakit sikit..... Nurse suruh enjoy ja... Nanti lepas bersalin semua... Kita akan rindu keadaan tu

Mmg gitu. Baby need a space. Perubahan bentuk bdn terutama tulang belakang & tulang pinggul mmg nmpk jelas sebelum mengandung n selepas. Makin baby besar lagi terasa. Itulah pahala org yg bernama ibu 😊