Terasaa sakit sangat kt cela peha

Hai mommys, ada pengalaman tak rasa sakit sngt kat cela peha atau bawah bahagian ari2 trasa mcm tekanan, tpi baby bru 33weeks😂😂 Rsau jgk, sbb bnyak bjalan..semasa jalan xsakit, bila da baring rehat..nk pusing or bangun balik..perrghhh sakit sngt😅😅 Shre sikit klau ada mommy pernah alami perkara yg sama🥰🥰

1 Trả lời

Normal tu ☺️ sy pn rajin jalan sana sini. 36w baru la ketara rasa xselesa tu...bukan takat time tido saja, nk buat apa pn serba xkena. mcm penguin bila bjalan. Bt still gagah juga bjalan hehe ☺️

2y trước

Kn tulh ..sakit dia lain mcm, 1st baby dlu xmcm ni plak😂😂