Terasa tendangan baby seawal 4 bulan

Hai mommy..nk tanya ad xyg sama cam Sy..BBY suka gerak2 n terasa BBY seawal 4 bulan..Skrang ni nk msuk 7 bulan makin aktif dia..perut pun selalu mengeras..time baring BBY selalu timbul JDI MCM seketul dekat pusat..terlebih aktif xsama cam pregnant anak first BBY boy ..ad makcik2 ckp mngkin DPT boy lagi ..betul ke?? Sy ok jer bagi girl ke boy..asalkan sihat..tapi teringin jugak nk baby girl hehe.....xsmpt nk p scan gender LGI.

2 Các câu trả lời

Saya pun dapat rasa pergerakan baby seawal 17 weeks. Mengeras tu normal. Itu kita panggil Braxton Hick. Nak tahu gender melalui scan sahaja awak. Apa yang makcik awak cakap tu tak betul hehe. Awak buat la gender scan kat Sonobee. Ramai bagi feedback murah.

baby saya tendg 11-12 week dh rasa huhu ni dhnk masuk 7bulan jugk makin aktif dia tapi belum tau gender baby sorok ii lagi