Scan bby girl keluar bby boy

Slm semua. Sy nk tnye ad x yg mse scan 16 mggu dktr ckp boy, then details scan girl plak? Ad possiblity bby boy x? #anakno2 #firstbbygirl Tq 🤗

2 Các câu trả lời

sy dah scan 2 kali & both sonographer & doktor ckp girl. Tapi dorang kata mungkin tak accurate 100% juga 😅Sbb baby sy dia mcm main cak² & doktor kata kadang bila nampak kejap mcm girl tapi kang tetiba keluar pistol gitulah 😂

2y trước

tue la. anak sy bkn main aktif lagi. ssh jgk sonographer tue nak scan. tggu je la next scan 28 mggu nnti kt kk. 😁

scan tak 100% tepat

2y trước

baru ni scan kat hospital sebab baby melintang, dorang bgtau girl. masa 36w . detail scan masatu pun 21w kata girl. ni tggu nasa nak keluar je nak tgk girl ke boy 😂