Ubat kembang semangkuk

Hai mommy...nak tanya boleh ke minum ubat kembang semangkuk..saya mengandung 9 week..tapi saya panas dalam...demam &batuk

7 Các câu trả lời

Awal pregnant dulu sy demam juga. sy pergi klinik. Dr suggest minum 100plus campur air suam sikit utk reduce panas dalam. Alhamdulillah baby ok & tgh tunggu hari je ni😊owh ya. Kalau batuk. Boleh minum air lemon. Ini misi kat KK yg suggest ya..

untuk apa nak minum air tu? tu mcm air utk kurangkan panas badan kan?

2y trước

demam batuk makan ubat doktor bg sis. doktor akan bg ubat yg sesuai dgn ibu hamil. bukan tak boleh ikhtiar tp taktau juga keberkesanan/kesan pada janin sbb awal lg kandungan tu.

dulu I minum , Alhamdulillah baby ok.

Biji kembang semangkuk ke mksud sis?

better makan ubat

Pergi klinik sis

Apa tu? 😅