Ujian Upt test

hai mommy,kalau cmni positive or negative baru cek pagi tdi#ingintahu #pleasehelp

Ujian Upt test
2 Các câu trả lời

Sis kne tggu lagi smggu, kadang kandungan baru sangat nak jadi. Tu yg samar2 line dia. Nanti check balik, jaga pemakanan waktu ni, jgn mkn makanan yg tajam and jgn buat kje berat ye mommy👍🏻 smoga dimudahkan urusan ye🤲🏻❤️

nanti awak test lagi seminggu..air kencing letak 3 titik je..InSyallah moga ada rezeki awak..Aamiin

3y trước

amin mommy,tq