gerakan baby

hai mommy..esok dah 18w tp takde rasa sebarang gerakan baby.. 1st baby . memang lambat ke atau saya yang tak dpt bezakan...

22 Các câu trả lời

Saya pun first time pregnant. Start rasa baby gerak masa 21 weeks macam tu. Jangan risau sis, lama-lama rasa quickening tu 😊

Sy dah 17weeks ..dah rasa dh pergerakan baby ne..tapi kecik jak..ank yg ke4😊😊

Sama lah..sy pn xdpt rse gerakknnye lg..sy pn 18 mggu..mgkin awl lg agknye

5y trước

maybe 🤲 in shaa Allah the time will comes

Nati sis rasa dlm 20 week ke atas.. dia mcm rasa cuit2 dlm perot tu.. hihi.

5y trước

cant wait for it🤭

Sy anak no 3 16minggu pun x rasa apa lagi sis..

Biasa first baby bergerak pd 20weeks..

5y trước

huhu . tengkiu sis

Bby first 21weeks ke ats bru rasa

Sy lg lambat 26w baru rasa

Rse mcm kne jentik ade x

5y trước

tak perasan sis

Sy ritu rs gerakkan bby pd 20wik..mebi sbb 1st bby dia lmbt kut.. xpn mcm nurse kata sbb perut tebal..take time nk rs..hehe😂😂✌ms sy peknen ritu la...hehehe..la ni alhmdulillah dh bersalin... bby dh umo 2bln.. wlaupn dia lahir pramatang