DURIAN

Hai mommy2..Saya nak tanya Skrg saya dh masok 22weeks..Persoalan saya? boleh kew saya makan durian? Hari tu dh mkn seulas dua.Tapi bile tibe2 ayah beli n bawak balik uma.Nafsu nak mkn durian tu tiba2 jadi membuak buakk😭😭.Sampai kadang2 mkn senyap2 tanpa pengetahuan suami😭..Ada apa2 kesan tak dkt baby? Risau saya dibuatnya😭.Bila dh mkn baru nak menyesall

1 Trả lời

Bila awk makan, rasa okay tak ? Kalau rasa okay, so takde ape. Tapi nak makan ape semua kena berpada2 ye.

4y trước

Banyakkan minum susu