keperluan baby

Hai mommy2..jum share apa barang2 keperluan baby nk bawak pergi hospital...mommy2 start beli barang baby berapa bulan yea..

37 Các câu trả lời

Belum beli lg...😁tapi barang&baju kakak2 dia masih elok lg..guna yg tu dulu..😊...skrg dah 31w...tggu gaji bln ni baru nk beli..

start beli 6 bulan. brg keperluan utk bawa hospital baju baby lengan pjg , diapers, kain lampin, baby wipes. booties & mittens.

Sy 27 weeks dh. Baby 1st. Belum beli apa2 lg. Risau juga kalau terbersalin awal dr jangkaan. Sy pn tktau nk mula dr mna.

6 bulan ke ats sy dah beli skit2..kalau nak tau senarai keperluan brg baby, u blh google je n print out. Sy buat mcm tu

5 bulan ke atas bg yg kurang berduit. . Sekurang-kurangnya tak rasa bnyak sgt duit dikeluarkn

Saya start beli dari 5 bulan. Dah nak hujung hujung baru beli breastpump dgn carseat.

Since 5 bulan. Tp bli ckit2. Gmbr ni brg nk bwk prgi hospital

6bulan ke ats sy dh beli brg2 bby..blh katakan dh lengkap..nt tmbh sikit2..

Sy pun xstat shopping lagi.. cadangnya 8 bulan nanti kot😁.. Skrg baru 7 bulan++

5y trước

Hihi... Bestnya dah shopping... Harap² sy kuat la nak shopping nanti hehehe😜💪...

Saya beli masa 32week...saja suka jalan2..walaupun xberapa nak larat..hehehe