Menyusu badan dalam masa yang sama baru tahu mengandung

Hai mommy2 yang cantik . macam mana ye nak buat kalau anak saya masih setahun 8 bulan menyusu badan..dan dlm masa yg sama saya baru tahu Sye pregnant 1 bulan..nak putus susu agak susah ye..ada tips x

1 Trả lời

Kena jugakk ajarr anak minum ssu formulaa sis.Bagi dia rsa haus,terus tekap botol ssu dkt mulut dia.Kesian dkt kandungan baru,nnti khasiat/smua pemakanan yg sis makan xsmpai dekat baby yg sis tgh preggy skrg ni.