TOLONG JAWAB YE

hai mommy2, sy skrg 1st trimester 12 week, boleh x pergi tengok wayang? Wayang kan gema suara kuat, x effect kandungan ke?

11 Các câu trả lời

saya waktu 8w tgok avangers kt 4dx(kerusi gegar2 tu) hahaha.. pdhal xleh utk pregnant.. lps hbs tgok esoknya g klinik scan sbb risaukan baby.. bila scan baby saya dh jadi twins... saya syak infinity stone thanos tukar baby saya dari satu jd dua... skrg saya dh 18w preggy twins.. 💙

5y trước

😂😂😂 boleh plk cmtu.. Boleh laa try mcmni next preggy nnt 🤣🤣🤣

Blh je, sy pun kaki wyg jgk ni. Awal2 pregnant mmg slalu jgk p tgk wyg..huhu time perut dah memboyot tu baru kurgkan. Last sekli tgk masa 8bulan, sbb teringin sgt2 😅😅 smpai skrg, ke sudah xdpt jejak dah wyg #anakkecil 😭😭

Takde masalh pun sis..aslkn jgn trkejut bnyk sngt..sy dri sblm kawin smpai skrng still tngk wyg dgn husbnd..skrng da 35weeks..Alhamdulilah baby okay je

Saya 9 weeks ajak husband tengok annabelle. Alhamdulilah takde pape cuma , kena tutup mata bila part yg ade hantu😅😅 takut terkejut teruk

saya siap tengok cite crawl lagi. tak tau la effect ka dak. esok nak p scan. harap baby masih membesar dengan jayanya.

5y trước

saya tgk takda pun effek baby. baru g scan tadi. baby membesar dengan jayanya. lol.

Boleh je sis, tp jgn sllu sgt.. sy g tgk cter upin ipin, bby pn join bgerak.. terkejut gamaknya..

5y trước

Huhu . Selamat . Tq sis😊

Boleh aje. Tp bila baby dah besar, elakkan taw sbb dia dah start dengar. Stu jgn tgk citer trkjut2

Sy pn prnh g tgk jgk..tpi jgn tgk cite sebarang mcm alien ke ape.. Ni org2 la pesan kt sy juga...

Xde masalah sis.. Blh je tgk wayanh

Hihi sy ok je tp jgn terlalu kerap

5y trước

Tq siss