Scan gender

Hai mommy² semua..kandungan berapa minggu yg betul² jelas utk scan gender baby?#firstbaby #bantusharing

10 Các câu trả lời

Kalau nk btul² nampak gender better 28weeks sis, kalau baby tak kepit lah, tp doc kata kalau baby boy, awl² lg dh nmpak gender, girl yg ssh sikit nk nampak. 😘

Sye scan mse 5bulan dh nmpk gender dye... mse tu scan kt swasta.. nk dpt detail..tp yg sye boy.. org ckp boy senang nmpk.. Lau girl susah ckit..

25week - 28 week, 30w keats if scan tk berapa nmpak sbb baby dlm perut sempit so susah sikit nk nmpk gender

Bergantung jugak sis. Saya masa 19weeks dh nmpk bentuk apom. Haha klau boy lg sng nmpk tau

sy scan 23 mnggu skli dgn detail scan. nmpk jelas baby boy ☺️

masa sy 25w bru nampak bird dia...sorok berkali2 tak nampak

24w ke atas..klu boy kdg awal lg dah tunjuk..

sy 27wks..mmg nmpk jls boy

20-28w ✌🏻🙂

7 bulan sis