Due time puasa/raya

Hai mommy² semua siapa dekat sini due date dia time puasa dan raya ...share la dekat sini..saya bulan puasa, berkain batik la kita ?

173 Các câu trả lời

Saya 😂😂😂 dah terbayang kuih raya start sekarang even kalau ada depan mata, bukan makan sangat pun 😂😂😂

5y trước

Betul tu sis 😂

Saya due nak dekat puasa, harap before puasa . Tapi ikutkan due date 2 days before. Doakan sayaa mommy2😊

4y trước

sama² ☺

16/4 seminggu sebelum puasa 😂😂 5 hari raya merdeka wahhh tgk siap buat kira² 😂😂😂😂

5y trước

Kan 100hr ye malas kira hahahaha

Mcm sye, anak2 lahir time bln puasa. Mmg tk penah ponteng puasa smpi hari kelahiran. 😉

5y trước

Alhamdulillah. Sama-sama la kita ye. Skrg ni tgh pregnant anak ke-3 due bln 12. Doakan yg bebaik utk sye ye☺️

Bila kira2 sy pon maybe berpantang time puasa.. Insya Allah raya tu dh abs pantang 😂😂

5y trước

hehe🤗

sy in sha Allah lps raye.. due doc bg 19jun2020...klu t'kuar awl tu, xtau la.. hehe

Sy due 22 mei 2020... Mmg dh dkt raya sgt la tu. Beraya dgn kain batik la kita... Huhu.

5y trước

dugaan kan sis 😅

Insyaallah 11/5/2020, maka berkain batiklah kite time semua bergaya sakan di hari raya 😌

4y trước

Aminnnnn

Saya.. 8/5 baby first.. Pengalaman tahun dpan pkai kain batik mse raya 😂😅

5y trước

Saya 13/5 ank first juga 🤗 betul tu pengalaman prtama berpantang time puasa dan raya berkain batik la kita hehe 🤣😂

InsyaAllah..14 Mei 2020... Nk kena naik flight lagi ke kuching...hu..hu..hu..

5y trước

Inshaa Allah semoga dipermudahkan ye sis