Ikhtiar hamil first baby

Hai mommy2 semua saya baru 5 bulan berkahwin dan berancang nak anak awal , saya dah try ikhtiar macam2 skang ni amalkan folid acid jee tapi peranakan saya selalu jatuh even saya tak buat apa benda berat , bole bagi tips atau ada yang penah alami macam saya dan dah berjaya mengandung saya dah tak tahu macam mana nak buat 😔#pleasehelp

1 Trả lời

Sis nanti pergi klinik mintak ubat kuatkan rahim. Lepastu amalkan acid folid non stop okay, makan je jgn skip inshaAllah Allah tu akan hadirkan zuriat pada sis🤲🏻❤️

3y trước

Ye betui tu tak elok urut, kalau dah cuba satu kali urut tu takpe la, kita ikhtiar makan ubat kuatkan rahim pulak sbb ada setengah org menjadi bila makan ubat tu. Harapnya moga dimudahkan segala urusan ye sis🤲🏻❤️