Pecah ketuban

Hai mommy2 . Semalam 11.30pm bib pecah air ketuban . Then bukaan 1cm . Mcm mna nk bukak lg bnyk . Sbb kalau boleh xnak induce . Biar dy bukak sendiri . #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #firstmom

2 Các câu trả lời

Sementara belum masuk LR, Puan teruskan buat senaman tau. Macam squat, duduk kupu2, dan few lagi senaman ygmemudajkan bukaan. Insha Allah, Puan boleh☺️ semoga dipermudahkan urusan 🤲🏻

3y trước

Ahamdullillah Tabarakallah, tahniah ya Puan Bib ❤️😍 Syukur .🤲🏻

latih pernafasan yg sesuai untuk bersalin

3y trước

alhamdulillah, masya Allah tabarakallah.. 🤲🌻