hospital shah alam

Hai mommy2 . Saya nk tnya ade yg berpengalaman bersalin dekat hspital shah alam... Boleh share tak ? Okay tak kt hspital tu? Byk dgr cter kt kkwn ckp hspital shah alam susah dpt katil lpstu LR penuh lah apa la. Servis kurang okay... Mommy2 yg ade pengalaman bleh kongsi cter tk? Dan bgi mommy2 mana yg better, hspital klang, sungai buloh ke ?share ye mommy

2 Các câu trả lời

sy rs kalau sis dkt dgn hospital klang better pergi klang sbb hospital klang da ad bangunan khas utk ibu2 bersalin , hospital pon br n In Shaa Allah lg selesa

5y trước

Boleh teman ye.. alhamdulilah kalau bleh tman haa. Hrp normal la kan bleh suami tman.. 😊