Induce Kaedah Belon

Hai, mommy² preggy semua.. Saya sekarang 40weeks.. Semalam checkup scan air ketuban kurang..doktor terus refer pakar dan admit terus..pagi tdik pulak, saya terpaksa di induce menggunakan kaedah belon.. Ada sesiapa pernah guna kaedah tersebut? Berapa lama lepas induce terus bersalin?? Atau terus dtg sakit contraction?? Sebab saya first time di induce.. tq🥰 #ankkeempat

1 Trả lời

Induce belon buka dari 2cm ke 4 cm. Masuk labor room 7 jam, induces failed sbb degup jantung anak statik low, kena emergency czer.